fbpx
Nieuw maxima stijl sieraden onder andere braam oorbellen
april 27, 2017
Hoe vind je een passende zonnebril?
juni 6, 2017

De trend van nu patches en pins!

Foto van Pins & patches, te koop bij FAME-musthaves in Deventer

De trend van nu Patches en pins

Je ziet ze overal… De trend van nu patches en pins! De absolute musthave van dit moment. Op je (spijker)broek, (spijker)jasje, jumpsuit, blouse, shirt, sjaal, gympen, portemonnee, tas, rugzak of zelfs op etuis! Je kan het zo gek niet bedenken of ze zijn te koop voorzien van trendy patches! Grappige afbeeldingen, smileys, teksten, army, stoere items… we zien het allemaal terug in de patches! Van super vrouwelijk tot super stoer.
Dus wil jij er helemaal hot uitzien, snel naar de winkel en laat je inspireren!

Low budget

Wil je aan de trend meedoen, maar is je budget is niet toereikend?  Ga dan aan de slag met losse patches en/of pins! Je kunt ze los kopen en strijken op je favoriete broek of jasje…of waar je ze ook maar op wil. Voordeel is dat je het zo helemaal kan personaliseren naar jouw smaak en persoonlijkheid. Wil je wel meedoen aan de trend, maar niet je favoriete blouse of shirt beplakken met patches, ga dan voor de pins! Je speldt ze eenvoudig op en verwijdert ze weer als je de blouse zonder afbeeldingen aan wilt! Ook erg leuk om je rugzak of school/werk tas mee op te pimpen! Super handig en makkelijk!

Patches & Pins koop je eenvoudig in de winkel van FAME-musthaves in Deventer, vanaf 1 Euro. Helaas niet verkrijgbaar in de webshop.

Comments are closed.

//]]>