fbpx

 

Barbecue spatel met tekst Bonus Papa jij bent een echte bbq king

 6.99

Uitverkocht

Uitverkocht

Eet Smakelijk met deze barbecue spatel met tekst Bonus Papa jij bent een echte bbq king.
Men gaat steeds vaker samen met vrienden en familie gezellig koken en eten. Vooral barbecueën,  iedereen is er dol op. Speciaal voor deze gezelligheid is er de Eet smakelijk – BBQ en gourmet collectie ontworpen. Deze collectie bevat de leukste barbecue- en gourmetspatels, welke zijn voorzien van leuke en vrolijke teksten.
De barbecue spatels hebben een van bamboe gemaakte steel die is voorzien van stoere barbecue teksten, en een roestvrijstalen spatel. Om het geheel nog meer op te vrolijken, is de spatel voorzien van een smiley. Aan de onderkant van de steel is een lederen touwtje bevestigd, zodat de spatel ook aan de barbecue kan worden gehangen wanneer het niet wordt gebruikt. De afmetingen van de barbecue spatel zijn 36,5 cm x 7 cm.
De spatel mag in de vaatwasser, maar we raden aan om het met de hand af te wassen, zodat de spatel langer mooi blijft en langer mee gaat.

Cadeau vader

een tof Vaderdag cadeau vind je hier, bij FAME-musthaves. er zijn tal van mokken, glazen, borrelplanken, barbecuespatels, tekstborden en nog veel meer. Allemaal artikelen zodat jouw vader zich heel speciaal zal voelen! Alle Vaderdag cadeaus vind je hier. 

Bonus vader

Ook voor jouw bonus papa vind je een aantal leuke artikelen! Bekijk de speciale bonus vader artikelen hier.