fbpx

Mok De coolste bonus papa van de wereld

 6.99

Uitverkocht

Uitverkocht

Wat een leuk cadeau idee voor jouw bonus vader! Laat hem hiermee zien dat je hem zo waardeert! Met deze witte mok van keramiek laat je echt zien dat je om hem geeft! Een leuk cadeau voor zijn  verjaardag, of zomaar. Of... ook super leuk voor vaderdag! Met deze beker verras je hem zeker!
De inhoud van de mok is 300 ml. De tekst en afbeelding staan aan beide zijden van de beker. De mok mag in de magnetron en in de vaatwasser..
Ean:7432230560574

Koffiemokken

Koffiemokken met diverse prints, vormen, modellen en kleuren vind je hier! FAME-musthaves heeft honderden verschillende mokken en bekers. Er zijn mokken met tekst, in prachtig 3D uitgevoerd, gerelateerd aan hobby of beroep of schitterende dierenmokken. Er zijn speciale mokken met leeftijd, of koffiemokken die speciaal zijn gemaakt voor FAME musthaves.
Maak je keuze uit dit grote assortiment en is het een cadeau? Maak dan gebruik van onze gratis inpakservice.

Cadeau vader

een tof Vaderdag cadeau vind je hier, bij FAME-musthaves. er zijn tal van mokken, glazen, borrelplanken, barbecuespatels, tekstborden en nog veel meer. Allemaal artikelen zodat jouw vader zich heel speciaal zal voelen! Alle Vaderdag cadeaus vind je hier. 

Mokken met tekst

Mokjken met tekst horen ook bij het uitgebreide assortimn FAME-musthaves. Ook deze zijn er in diverse maten, soorten en kleuren. Vaak speciaal voor opa, oma, papa, mama en anderen.
Bekijk het volledige assortiment koffiemokken hier.