fbpx

Mok kat Kim Haskins

 6.99

Uitverkocht

Uitverkocht

Kim Haskins staat bekend om haar artwork met magische dieren. Veel daarbij gebruikt is de kat, zo ook op deze mok. Deze wat cartooneske kat staat afgebeeld op op een mok van porselein. Het magische rond de kat komt door alle leuke spikkels die rondom over de mok verspreid liggen.
De mok kan zonder problemen in de vaatwasser en de magnetron. De afmetingen van deze beker: Hoogte 9cm, breedte 12cm, lengte 8.5cm. De mok zit verpakt in een mooie geschenkverpakking, met ook hier de prachtige afbeelding van de kat.

Koffiemokken

Koffiemokken met diverse prints, vormen, modellen en kleuren vind je hier! FAME-musthaves heeft honderden verschillende mokken en bekers. Er zijn mokken met tekst, in prachtig 3D uitgevoerd, gerelateerd aan hobby of beroep of schitterende dierenmokken. Er zijn speciale mokken met leeftijd, of koffiemokken die speciaal zijn gemaakt voor FAME musthaves.
Maak je keuze uit dit grote assortiment en is het een cadeau? Maak dan gebruik van onze gratis inpakservice.

Mokken met tekst

Mokjken met tekst horen ook bij het uitgebreide assortimn FAME-musthaves. Ook deze zijn er in diverse maten, soorten en kleuren. Vaak speciaal voor opa, oma, papa, mama en anderen.
Bekijk het volledige assortiment koffiemokken hier.