fbpx
Cadeau top 10 in 2017

Welke cadeaus zijn er populair? Wat wordt het meeste gegeven? Je mag verwachten van ons, als FAME-musthaves dat we daar wel iets zinnigs over kunnen vertellen. En dat lukt ook. In ons team hebben we bekeken en besproken wat er nou het beste scoort als cadeau in 2017. We hebben er een leuk ’traditioneel’ lijstje van gemaakt. We pretenderen niet dat we nu weten wat er in de cadeaumarkt het beste scoort, we baseren ons op de webshop en de winkel. En misschien helpt het jou om het juiste cadeau te vinden. Daarom hier de Cadeau top 10 in 2017!

Cadeau top 10 in 2017Metalen beeld kikker met hart. Gemaakt van gerecyclede verfblikken.Swazi candle groot in giraffeprint fantasiekleuren

 

 

 

 

 

 

 

 

De cadeau en gift top 10 in het jaar 2017
  1. De fuck you kabouter. Echt een enorme hit! In diverse kleuren en afmetingen, hoewel de rode, in 10 centimeter het beste scoort. Echt absoluut op 1.
  2. Op 2 staan de tekstborden. Blijkbaar altijd leuk om te krijgen, want ‘we’ verkopen er echt stapels van.
  3. Hier vinden we de retro placemats en onderzetters. LP’s en cassettebandjes doen het in 2017 echt goed als cadeau.
  4. Een mok met leuke tekst. Absolute bestseller zijn de ‘magische mokken’ die van patroon veranderen door er een hete drank in te doen.
  5. Sieraden. Traditioneel nog steeds meestal een cadeau voor vrouwen. Het meest worden kettingen weggegeven, met hartjes, maar met vlinders scoren ook hoog.
  6. Mijn eerste spaarvarken. Spaarpotten worden over het algemeen nog vrij veel cadeau gedaan, maar voor de spaarvarkens in roze of blauw met ‘mijn eerste spaarvarken’ gaan erg hard.
  7. Hoewel bij FAME-musthaves uitlopend, worden er nog steeds veel dieren kussens verkocht. Kussens met bijvoorbeeld een labrador er op of een Siamese kat. Deze kussens worden hoog gewaardeerd door de dierenliefhebbers.
  8. We kunnen er niet omheen: fairtrade is in. Dat vinden we ook terug in de cadeaus die worden gegeven. Blijkbaar geven we (gelukkig) steeds vaker een eerlijk geproduceerd artikel cadeau. Daarom op zowel 8 als 9 zo’n mooi product. Op 8 vinden we de beeldjes gemaakt van verfblikken. Leuk en vrolijk voor elk interieur.
  9. De Swazicandles. Natuurlijk zijn er goedkopere kaarsen te vinden, maar deze zijn uniek en fairtrade.
  10. Op de laatste plaats in dit lijstje vinden we de fotolijstjes. Een wat meer traditioneel cadeau, maar het wordt nog steeds vaak cadeau gegeven. Is natuurlijk ook leuk, met al een foto van het kind of kleinkind er alvast in.

Natuurlijk is het lijstje niet compleet, dat pretenderen we ook zeker niet. Bovendien is er veel verschil of de cadeau’s aan vrouwen, mannen of kinderen worden gegeven. Het mooie is: er is voor elk wat wils!