fbpx

Kunst museum webshop artikelen naar kunstenaars:

Johannes Vermeer

Klok Vermeer Melkmeisje metaal 45 cm

Overige kunstenaars

Borrelplank kunstenaars De Heem met bloemen

Museum webshop met artikelen van kunstwerken

In onze museum webshop vind je tal van artikelen van de grote meesters. Tal van producten zijn bedrukt met de beroemdste kunstwerken ter wereld. 

Vincent van Gogh

Je vindt in deze webshop artikelen naar product, zo zijn er rubrieken met bijvoorbeeld brillenkokers en lenzendoosjes of theedoeken en onderzetters, maar je kunt ook makkelijk zoeken op producten per kunstenaar. Ben je erg enthousiast over de kunstwerken van Vincent van Gogh? Dan vind je hier makkelijkalle artikelen bij elkaar, of je nou een pen zoekt of zelfs bijvoorbeeld een muziekdoosje. Van Gogh heeft natuurlijk meerdere prachtige schilderijen gemaakt, dus zijn er vaak ook meerdere varianten van producten. Zo vind je artikelen met Café de nuit, Amandelbloesem of de Zonnebloemen van Van Gogh.

Claude Monet

 Ook van Claude Monet zijn er diverse producten te vinden in deze museum webshop. Vaak zijn de artikelen bedrukt met ‘de Waterlelies’, omdat dit één van de bekendste werken van Monet is. Toch vinden we ook af en toe wel andere kunstwerken op de artikelen terug. 

Rosina Wachtmeister

Een heel andere type kunst, maar zeker enorm populair. Mogelijk komt dat door het vele gebruik van katten in de kunstwerken van Wachtmeiser. De Museumshop van FAME-musthaves herbert een groot aantal artikelen met prints van Wachtmeister, dat varieert van pillendoosjes tot lenzendoosjes en van brillenkokers tot pennen. Ben je fan van katten en poezen én van kunst? Dan moet je zeker bij de collectie van Rosina Wachtmeiser gaan kijken!