fbpx

Leukste kraamcadeaus van VIB – Very Important Baby

De leukste kramcadeaus van Very Important Baby vind je hier! VIB heeft rompertjes, shirts, slabbetjes, spenen, rammelaars, speeltjes en nog heel veel meer! Altijd van heel goede kwaliteit, dus super leuk, maar nog leuker om te krijgen! 

Kraamcadeaus gratis ingepakt

Bestel jij een leuke knuffel, shirt, romper of ander artikel als cadeau? Dan pakken wij het graag en gratis voor je in! Je kunt het desgewenst zelfs al direct naar de kersverse mama (of papa) laten sturen, naar haar huis of bijvoorbeeld naar het ziekenhuis!

The Best in Baby Gifts

Superzachte knuffels en knuffeldoekjes, rammelaars, activiteitenspeeltjes, speentjes,  hier vind je alles voor de allerkleinsten. Ook bijvoorbeeld in kleertjes, zoals rompertjes, broekjes, badjasjes en shirts. Van ‘FAME-must have’ mutsjes tot schattige badjasjes en slippertjes. Leuk om los te geven, maar natuurlijk ook om als compleet babygift setje cadeau te doen. 

Goed voor elkaar 

De artikelen van VIB staan voor een zacht prijsje,  originaliteit en zeker topkwaliteit topkwaliteit. Maar wat ook fijn is, of je nou kiest voor een losse knuffel of een compleet textielsetje, je koopt altijd baby cadeautjes die zijn geproduceerd volgens de strengste eisen op het gebied van arbeidsvoorwaarden en milieu. En natuurlijk zijn alle knuffels voorzien van de babyvriendelijkste CE-markering 0+