fbpx

Grootste collectie koffiemokken

Eén van de grootste collecties koffiemokken vind je makkelijk online bij FAME-musthaves. Koffiemokken, theemokken en bekers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, met of zonder opdruk of in bijvoorbeeld #D, waarbij  de mok zelf een sport of dier verbeeldt, of waar het oor zo is aangepast dat hier ook een herkenbae vorm als een bal, snavel of dier in te zien is. 

Eigen lijnen koffiemokken

Je vindt in deze online shop ook meerdere artikelen die je nergens anders zult tegenkomen. Dat komt door de eigen lijnen die FAME-musthaves heeft. Deze koffiebekers worden speciaal voor FAME-musthaves ontworpen en gemaakt. Zo is er een lijn met grappige, humor vole teksten; die bekers zijn wit met zwarte tekst. 
Ook is er een hartjeslijn, dat zijn koffiemokken die je geeft aan iemand die je na aan het hart ligt. Daar zijn mokken van voor bijvoorbeeld oma, zus, mama, bonusmama en diverse anderen. 
Dan is er nog een mokkenlijn met kleurige stippen. Hierop staat bijvoorbeeld meester, opa, papa, bonuspapa en oom genoemd. 

Hondenmokken en kattenmokken

We zien ook veel belangstelling van onze klanten voor mokken met dieren. Zo zijn er bekers bedrukt met prints van boerderijdieren, exotische dieren maar ook van onze huisdieren, zoals bekers met opdruk van honden en katten. Die mokken zijn natuurlijk een super leuk geschenk-idee voor de baasjes van deze trouwe viervoeters. 

Mok voor jarige of bruidspaar

Zoek je een mok voor een speciale gelegenheod, zoals een verjaardag of een bruiloft? Ook dan zit je goed bij FAME-musthaves. Je vindt er tal van mokken met leeftijden of juist speciaal voor een trouwerij. Scroll en klik gerust door het grote assortiment, of kijk ook eens naar andere producten speciaal voor een huwelijk of verjaardag, want naast de mokken en bekers zijn er nóg tal van leuke cadeaus te vinden in deze webshop!