fbpx

De laatste tijd zijn er steeds meer producten van kunstenaars in onze webshop verschenen. naast de redelijk ‘standaard’ verkrijgbare zaken als bijvoorbeeld mokken en pennen, zijn er sinds kort ook meer echt bijzondere artikelen te verkrijgen. Ook zijn er steeds meer stukken van verschillende kunstenaars te koop.
De top-5 van meest verkochte producten:

1. Brillenkoker
Het absoluut meest verkochte product is de brillenkoker. In een meer simpele uitvoering of in de luxe uitvoering. standaard veel verkocht zijn de ‘grote werken’ zoals van Van Gogh of bijvoorbeeld een Monet, maar opvallend genoeg worden ook de kokers van bijvoorbeeld Wachtmeister bijzonder in trek.

2. Pillendoosjes!
Toch wel verrassend, maar op 2 bij FAME musthaves staan de pillendoosjes. Bedrukt met de meest prachtige kunstwerken, maar de best verkopende is ‘Almond Blossom’ van Vincent van Gogh.


3. Speeldoosjes
Eigenlijk heel simpel, maar daardoor ook zo goed betaalbaar. Een practig muziekdoosje met slinger, in een kartonnen doosje met een opdruk van een prachtig kunstwerk. De muziekdoosjes bevatten de meest geweldige muziekstukken, veelal uit de klassieke muziek. De opdruk van de doosjes kan één vn de grootste kunstwerken zijn, zoals Color study of Starry Night, De Kus of zelfs de Mona Lisa. Ook hier zien we trouwens weer dat de speeldoosjes van Rosina Wachtmeister het ook weer goed doen. Er zijn van haar zelfs speciale kerst-versies van muziekdoosjes beschikbaar.


4. Portemonnees
Ook bijzonder in trek zijn de portemonnees met daarop een kunstwerk. Het is natuurlijk ook heel fantastisch, want jouw beurs trek je meerdere keren per dag, dus zie je ook steeds jouw favoriete kunstwerk. De portemonnees zijn er van verschillende grote artiesten, o.a. Gustav Klimt, Zodiak, Vincent van Gogh en Claude Monet.


5. Haarknip/ haarklem
Eigenlijk nog maar net binnen op de webshop zijn de haarklemmen. Daarmee zie je er als vrouw echt prachtig uit! Je draagt jouw favoriete kunstwerk in je haar zodat iedereen het kan zien! De haarknippen zijn van metaal, de prijs is € 14,99.

Je ziet het, wat een variatie aan producten! Veel grote kunstenaars zijn vertegenwoordigd, het is bijna een museumshop! Het voordeel van het bestellen in ‘onze’ webshop is de snelle levering. Voor 14.00 uur besteld is vrijwel altijd de volgende dag in huis. En koop je het artikel niet voor jezelf maar als cadeau voor een ander? Wij pakken het graag en gratis voor je in!
Genieten van kunst, dat is eigenlijk geen kunst!

Wil je alle kunstobjecten zien? Klik dan op deze link.