fbpx

Veel gestelde vragen

– Hoe kan ik betalen?
U kunt betalen met IDeal of bankoverschrijving (voor Nederland) of met Giropay, ING Home Pay Mister Cash of Sofortbanking (voor andere Europese landen). Bij betaling worden goederen binnen 24 uur (uitgezonderd zondag & maandag) naar u verzonden. Bij betaling via bankoverschrijving worden de artikelen binnen 24 uur (uitgezonderd zondag & maandag) verzonden nadat het bedrag op de rekening van FAME musthaves is bijgeschreven.
– Hoeveel zijn de verzendkosten?
Verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,49.
Er zijn ook producten die verzonden kunnen worden met brievenbuspost. De verzendkosten daarvan bedragen 3,99.
Voor bestellingen naar België of Duitsland zijn de verzendkosten € 10,99 / € 11,50.

– Kan ik de artikelen ook zelf ophalen?
Dat kan helaas niet, bestellingen worden uitsluitend verzonden.
– Mag ik artikelen terug sturen?
Ja dat mag. U heeft 14 dagen de tijd om het aangekochte artikel terug te sturen. Wij zorgen er dan voor dat het door u betaalde bedrag (minus verzendkosten) binnen 48 uur weer op u rekening staat.
Het artikel dat u terug stuurt dient uiteraard wel ongebruikt en onbeschadigd te zijn, in de de originele verpakking te zitten en voorzien van alle kaartjes, stickers etc. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor u zelf. Overigens mag u het artikel ook gewoon bij ons in de winkel retourneren.
– Verzenden jullie ook naar België of Duitsland?
Ja, wij verzenden ook naar België en Duitsland. De verzendkosten liggen dan wel  hoger: € 10,99 / € 11,50. Wilt u dat wij een pakket naar een ander land versturen, neem dan aub vooraf contact met ons op. Wij kunnen dan alle verzend- en betaalmogelijkheden voor u op een rijtje zetten.