fbpx

Muziekdoosje componisten Beethoven melodie für Elise

 8.99

Uitverkocht

Uitverkocht

Muziekdoosje Componisten: Beethoven's Melodie für Elise

Ontdek de betoverende klanken van het Muziekdoosje Componisten uit de befaamde serie van Fridolin. Dit prachtige muziekdoosje neemt je mee naar de wereld van klassieke muziek met de geliefde melodie "Für Elise" van Beethoven.
Met een breedte van 8,5 cm (inclusief metalen slinger), een hoogte van 4,5 cm en een diepte van 3 cm, is dit muziekdoosje een waar kunstwerk op zich. Het komt in een schitterend bedrukt kartonnen doosje, waarin een delicaat metalen speeldoosje verborgen zit. Zodra je aan de metalen slinger draait, komt de melodie tot leven en vult de ruimte zich met de tijdloze klanken van Beethoven.
Voeg een vleugje elegantie toe aan je interieur of geef dit prachtige muziekdoosje cadeau aan een muziekliefhebber. Laat de magie van muziek en de grootsheid van componist Beethoven samenkomen in dit meesterwerk van geluid en design.

Bekijk ook onze andere producten met Beethoven print. Zo is er een Beethoven brilkoker, een Beethoven balpen, een draagtas van deze beroemde componist en sse set onderzetters Beethoven.

Muziekdoosje klassiek

Muziekdoosje met klassieke muziek moeilijk te vinden? Hier niet! Bij FAME-musthaves zijn er diverse! Van Bacht, Tschaikowski, Mozart, Beethoven, Vivalda, Brahms en vele anderen! De muziekdoosjes hebben een passende print en spelden bij het draaien aan de slinger de mooiste klassieke muziekstukken. Je vindt alle muziekdoosjes klassiek hier.