fbpx

FAME-musthaves mag zich met recht een echte mokken-socialist noemen. Met circa 200 verschillende bekers op voorraad slaag je hier altijd!

Vaak ben je op zoek naar een cadeau dat echt speciaal bij iemand past, dat het cadeau echt heel persoonlijk maakt. En terecht, want dat geeft het leukst. Bovendien laat je er mee zien dat je echt je best hebt gedaan om iets leuks voor iemand te zoeken. Een mok is meestal verkrijgbaar vanaf een paar Euro, maar als het heel persoonlijk is, dan maakt dat niet uit.

Cadeautip!

Maak het geven van een mok nóg persoonlijke door de mok te vullen met drop, snoep, nootjes of iets anders dat de ontvanger lekker vindt!


Dierenmokken, sportmokken en hobbymokken

Als je op zoek gaat naar een cadeau voor iemand, vraag je jezelf dan af welke hobby heeft deze persoon? Houdt hij of zij van dieren, bijvoorbeeld olifanten? Of geen dieren, maar juist sport? Of is het een klusser? Bij al deze hobby’s is wel een passende beker te vinden. Prachtig bedrukt, of zelfs in een 3D-vorm met bijvoorbeeld een slurf als oor, basketballen of met een tang of boormachine eraan vast.
Die mokken zijn fantastisch vorm gegeven en de ontvanger zal bij elke slok koffie of thee aan zijn of haar hobby worden herinnerd. Prachtig toch?

Cadeau mokken

Dan vind je bij FAME musthaves tal van specifieke cadeau-mokken. Bijvoorbeeld een mok voor een 50-jarige of iemand die een andere belangrijke leeftijd bereikt. Super leuk om op je 40e een mok met ’40’ er op te krijgen!
Er zijn ook veel bekers bedoeld voor vaderdag, moederdag, Valentijsdag, einde schooljaar en meer van dat soort bijzondere dagen. Of voor oma, opa of zelfs de buurman. Ook voor de juf en meester zijn er dit soort cadeaus te vinden, Lekker specifiek, zodat ook hier ziet dat er echt aandacht aan het cadeau is gegeven. Ook wordt hiermee natuurlijk de aandacht en liefde voor de ontvanger aangegeven, hij of zij zal heel erg blij zijn met dit cadeau!

Speciale koffiemokken

Fame musthaves heeft ook enkele ‘eigen lijnen’ van mokken en bekers. De meest populaire zijn wel de speciale ‘Koffiemokken’. Uitgevoerd in zwart/ wit, altijd met een boodschap erop waarom koffie zo belangrijk is. Bijvoorbeeld ‘Cafeïne loading, pleae wait, ‘EFFE aan de bak’ of ‘Begin de dag met koffie, eindig met bier’.
Het zijn stuk voor stuk leuke cadeaus voor bijvoorbeeld collega’s die echt eerst naar de koffieautomaat moeten voordat ze aanspreekbaar zijn.

Mokken gratis als cadeau ingepakt

Alle dingen die je koopt in deze webshop kunnen gratis voor je worden ingepakt. Dat geldt dus ook voor de koffiebekers. zet het vinkje in het afrekenproces en het wordt netjes ingepakt, zodat jij de mok rechtstreeks cadeau kunt geven.