fbpx
Cadeau top 10 in 2017
augustus 21, 2017
Nieuwe collectie bijzondere en unieke spaarpotten bij FAME musthaves
Nieuwe collectie bijzondere en unieke spaarpotten bij FAME musthaves
oktober 4, 2017

FAME-musthaves gaat verbouwen

FAME-musthaves gaat verbouwen in DeventerFAME-musthaves gaat verbouwen

(Algemeen persbericht, 28/09/2017)FAME-musthaves gaat verbouwen. De winkel in de Grot Overstraat in Deventer voert een grote wijziging door in het assortiment, waardoor er veel in de winkel verandert. Om ruimte te maken is er nu een grote verbouwingsopruiming. In november gaat de winkel een week dicht, maar wordt daarna met nieuw assortiment heropend.

Cadeau en woonaccessoires

Eigenaresse, Francis Hogeslag, heeft de keuze gemaakt om te stoppen met damesmode en schoenen: “De winkel draait goed, maar we zagen een verschuiving. Het accent kwam steeds meer te liggen op cadeau artikelen en woonaccessoires. Zowel in de winkel als in de webshop zien we dat er een stijgende vraag is. Met pijn in mijn hart heb ik daarom een keuze moeten maken. Na november geen schoenen of kleding meer. Maar nog meer cadeaus en woonaccessoires.

Verbouwingsopruiming

In de winkel hangt het vol met A4-tjes waarop staat waar allemaal korting op wordt gegeven. Hogeslag: “We hebben ruimte nodig. Dat betekent dat we kleding, tassen, sieraden en schoenen enorm hebben afgeprijsd. Alle schoenen voor een tientje per paar. Riemen 7,50. alle kleding, zelfs de nieuwe collectie, minstens 25% korting, maar op veel zelfs 50% of meer. ” De eigenaresse kan niet nalaten om te vermelden dat de korting ook in de webshop geldt: “Ja, op www.FAME-musthaves.nl kan je bijna het hele assortiment zien en je krijgt daar de korting ook gewoon. Maar je bent natuurlijk van harte welkom om het te bekijken en te passen in de winkel.”

Inkoop nieuw assortiment

Hogeslag is nu druk doende om de inkoop van de nieuwe producten te regelen. “We zijn er echt enorm druk mee, maar het is echt super leuk om al die nieuwe producten te selecteren. Er zijn zoveel mooie en leuke dingen! Ook zijn we zelf weer druk bezig om nieuwe producten zelf te ontwerpen en te ontwikkelen. Zo zullen we ons assortiment spreuktegels enorm gaan uitbreiden…maar we hebben nog veel meer leuke en unieke producten in petto!

Zaterdag 28 oktober is de laatste verkoopdag, daarna gaan we een paar dagen dicht waarin we het interieur gaan ombouwen. De winkel wordt dan ineens omgetoverd tot een compleet nieuwe zaak. De heropening staat gepland in de eerste week van november.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.