fbpx

Nieuwe collectie bijzondere en unieke spaarpotten bij FAME musthaves

In de webwinkel of in de winkel in Deventer vond je al een hele grote collectie spaarpotten. Nu is in dat segment een nieuwe collectie bijzondere en unieke spaarpotten bij FAME musthaves bij gekomen. Daarmee mag FAME musthaves zich nu echt een expert in spaarpotten noemen!

Mijn eerste spaarpot

Als voorbeeld zijn er een aantal nieuwe spaarpotten binnen gekomen die uitstekend als kraamcadeau kunnen gelden. Onder de noemer ‘Geboorte spaarpot’  zijn er een aantal super leuke beeldjes te vinden om in te sparen. In de vorm van een kinderwagen, of wat dacht je van een legoblokje waarin je kunt sparen? Misschien nog leuker zijn de spaarvarkens uit de serie ‘Mijn eerste spaarpot’. Deze zijn er in 2 verschillende afmetingen en natuurlijk in roze of in blauw. Een super leuk cadeautje voor bijvoorbeeld een kraampakket of bij een genderparty.

Fun en crazy spaarpotten

Ook heel bijzonder zijn de verschillende lijnen in de categorie fun en crazy spaarpotten. Deze springer er echt uit qua kleur en vorm en variëren van beeldjes van dikke dames tot aan volledig aangeklede en opgetutte spaarvarkens. Een vergelijkbare sierie is er ook in crazy koeien, die ook nog eens heel grappige bungelbeentjes hebben. Dat verwacht je niet bij een koe en dat maakt het nou juist zo leuk! Onder de rubriek fun & crazy vallen ook een aantal voertuigen, zoals auto’s, scooters en motoren. Ook valt de groep retro spaarpotten hieronder, zoals de spaarpotten in de vorm van een cassettebandje.

Spaarpotten in dierenvormen

En last but not least: er zijn natuurlijk heel erg veel spaarpotten in dieren vormen. Dat varieert van een enorme collectie spaarvarkens tot een beeldje van een koe in een stoel en van een grote diversiteit uiltjes tot aan de meest vrolijke teckel om in te sparen die je ooit gezien hebt.

Hoe dan ook, belangrijk om te weten: FAME-musthaves heeft de leukste collectie spaarpotten! Kom er voor naar de winkel in het centrum van Deventer of shop ze online. En we pakken de spaarpot graag voor je in, of je de aanschaf nou in de winkel doet of online.