fbpx

 

Brilkoker Johann Sebastian Bach

 6.99

Uitverkocht

Uitverkocht

Optimaliseer uw brilbescherming met de Brilkoker van Johann Sebastian Bach!

Bent u op zoek naar een stijlvolle en praktische manier om uw bril te beschermen? Zoek niet verder! Onze Brilkoker van Johann Sebastian Bach combineert functionaliteit met een vleugje klassieke muziek en verfijnde esthetiek.

Kenmerken van onze Brilkoker:

  1. Duurzaam metalen ontwerp met scharnier: Onze brillenkoker is vervaardigd van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor langdurige bescherming van uw bril. Het scharnier zorgt voor een soepele en gemakkelijke toegang tot uw bril.
  2. Prachtige Bach-print: Op de buitenkant van de koker prijkt een gedetailleerde print van niemand minder dan Johann Sebastian Bach, de beroemde componist. Naast zijn portret vindt u ook een afbeelding van een piano, waardoor deze koker een must-have is voor muziekliefhebbers.
  3. Luxe interieur: De binnenkant van de koker is afgewerkt met een zachte, zwarte bekleding die uw bril beschermt tegen krassen en stoten. Bovendien is de onderzijde wit, waardoor het geheel een frisse uitstraling heeft.
  4. Ruimte voor uw bril: De binnenafmetingen van de koker zijn handig, met een breedte van 14,5 cm en een diepte van 5,5 cm, waardoor hij geschikt is voor de meeste brillen.

Met de Brilkoker van Johann Sebastian Bach kunt u niet alleen uw bril beschermen, maar ook een stijlvol fashion statement maken. Laat uw passie voor muziek en elegantie zien terwijl u uw bril veilig opbergt. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en schoonheid!

Is deze brilkoker het nét niet? Bekijk dan hier onze grote collectie brilkokers. Op zoek naar meer van Johann Sebastian Bach? Bekijk dan ook dit muziekdoosje met meldie "Air".