fbpx

Fairtrade olifant van gekruld metaal uit Zimbabwe

 19.99

Uitverkocht

Uitverkocht

Wat een prachtige olifant is dit! Deze olifant is in Zimbabwe gemaakt door lokale kunstenaars, die dierfiguren van oude trekveren hebben gemaakt. stuk voor stuk zijn het handgemaakte en daardoor unieke producten. Een olifant is circa 40 x 18 x 25 centimeter groot.
Bestelt u een dergelijk prachtig object online, dan kunnen er op detail kleine verschillen zijn, juist door het unieke van deze producten.
Ean: 8717228260438
Titel: Fairtrade olifant van gekruld metaal uit Zimbabwe

Fairtrade producten

Fairtrade producten is een onderdeel van de webshop van FAME-musthaves. IN die categorie vind je de meest prachtige beelden, voertuigen, houtsnijwerk en andere leuke cadeaus en woonaccessoires. Je bestelt de producten gemakkelijk online, waarna het in hergebruikt verpakkingsmateriaal naar je toe gestuurd wordt. Je vindt alle fairtrade producten hier.

Fairtrade artikelen & het milieu

Wij verzenden onze bestellingen waar mogelijk (artikelen zonder risico op breuk) in zo klein mogelijke dozen. Daarnaast werken wij met gebruikte dozen en verpakkingsmateriaal, dat bij andere bedrijven in de omgeving wordt ingezameld. U krijgt uw bestelling daarom altijd netjes, goed en met een zo klein mogelijke milieubelasting in huis.

Olifanten

Olifanten in de vorm van beeldjes, spaarpotten, paraplu's etc. vind je bij FAME-musthaves! Er zijn tal van leuke cadeaus voor de echte olifanten verzamelaar. Je vindt alle olifanten cadeaus hier. Bestel je het voor iemand anders? Mak dan gebruik van de gratis inpakservice!