fbpx

Muziekdoosje Tschaikowsky melodie Swan lake – Zwanenmeer

 8.99

Uitverkocht

Uitverkocht

Muziekdoosje Swan Lake met Tschaikowsky Melodie

Betover je zintuigen met het Muziekdoosje Swan Lake, met de betoverende melodie van Tschaikowsky's meesterwerk: het Zwanenmeer. Dit prachtige muziekdoosje behoort tot de Componisten serie van Fridolin en biedt een vleugje klassieke schoonheid in elke noot.
Met een breedte van 8,5 cm (inclusief metalen slinger), een hoogte van 4,5 cm en een diepte van 3 cm, is dit muziekdoosje zorgvuldig ontworpen voor detail en esthetiek. Het wordt gepresenteerd in een fraai bedrukt kartonnen doosje, waarin een metalen speeldoosje huist. Laat de magie tot leven komen terwijl de slinger wordt gedraaid en de tijdloze melodie van Swan Lake de lucht vult.
Voeg een vleugje harmonie toe aan je interieur, of geef dit muziekdoosje cadeau aan een geliefde die de prachtige klanken van klassieke muziek en de elegantie van het Zwanenmeer kan waarderen. Laat de muziek je betoveren en je hart verheffen met het Muziekdoosje Swan Lake met Tschaikowsky Melodie uit de Componisten serie van Fridolin.

Bekijk hier het speeldoosje Monet waterlleies met de melodie van Tschaikowsky's Flower Waltz

Muziekdoosje klassiek

Muziekdoosje met klassieke muziek moeilijk te vinden? Hier niet! Bij FAME-musthaves zijn er diverse! Van Bacht, Tschaikowski, Mozart, Beethoven, Vivalda, Brahms en vele anderen! De muziekdoosjes hebben een passende print en spelden bij het draaien aan de slinger de mooiste klassieke muziekstukken. Je vindt alle muziekdoosjes klassiek hier.