fbpx

I.v.m. een verlengd Pinksterweekend wordem bestellingen niet eerder dan op donderdag 1 juni verzonden. Excuses voor het ongemak. 

Zaterdag 9 december proeverij van Deventer producten!

Proeverij zaterdag 9 december 2017Zaterdag 9 december proeverij van Deventer producten!

FAME musthaves staat bekend om de leuke en bijzondere Deventer producten. Maar ook voor de lekkerste Deventer producten moet je in deze winkel in de Grote Overstraat zijn! Om straks goed te weten welke overheerlijke producten je straks aan je familie of vrienden gaat geven, organiseert FAME musthaves op zaterdag 9 december een proeverij met deze heerlijke producten.
Bij de proeverij zijn meerdere smaken Deventer Stadsmosterd te proeven. Maar dat niet alleen, speciaal voor deze proeverij maakt de enige echte mosterdmaker in Deventer overheerlijke mosterdsoep. Deze moet je echt even komen proeven!
En wellicht heeft u al eens gehoord van Deventer koffie? Deze fairtrade koffie wordt betrokken van lokale koffieboeren in Uganda. De koffie wordt in Deventer gebrand, zodat een overheerlijke en eerlijke koffie ontstaat. Benieuwd hoe deze koffie smaakt? Ook dit kan worden geproefd!
En natuurlijk, bij koffie hoort koek. Dus ook de Deventer koek is in een aantal variaties te proeven. Daarnaast kan er worden geproefd van de Deventer Chocolade, Deventer snoepjes en zelfs, op verzoek, van de Deventer wijn!

De proeverij bij FAME musthaves is op zaterdag 9 december, van 12.00 – 16.00 uur. Iedereen is welkom!